Gondolat Generátor

Mesélő Online (Rendhagyó storytelling foglalkozás)

     

A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezés e-mailben a gondolatgenerator@trafo.hu címen.
Mi ez?
A MESÉLŐ egy storytelling foglalkozás. Egy olyan közösségi esemény, ahol a résztvevők egy adott témából inspirálódva oszthatnak meg egymással történeteket színházi játékok segítségével.

A Gondolat Generátor műhely most kísérletet tesz arra, hogy ezt a történetmegosztást az online térbe költöztesse. A MESÉLŐ Online tehát egy játék, amit egy időben, de mindenki otthonról teljesíthet.

Április 20-án este 6-tól különböző gondolatindító kérdéseket és játékokat kínálunk fel nektek egy zárt csoportban a FELNÖVÉS témájához kapcsolódóan. Ezek mentén emlékeket és történeteket idézhettek fel és oszthattok meg különböző formákban (írás, zene, kép, hangfelvétel, stb.), hogy aztán az alkalom végén a felgyűlt történetfoszlányokból és egymás megosztott alkotásaiból is inspirálódva összeállíthassuk digitális FELNÖVÉS-installációnkat.

Nem baj, ha fogalmad sincs, hogy mit tudnál mesélni, vagy soha nem jártál hasonló eseményen, hiszen ez még számunkra is újdonság! Próbáljunk meg közösen keresni különböző online nézőpontokat, olvassunk, kutassunk és sztorizzunk, mert mindenki története érdekes!

Kikkel?
Papp Katika színésszel, Szepes Anna és Nagy Emese drámainstruktorokkal

A JELENTKEZÉS INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.
e-mailben a gondolatgenerator@trafo.hu címen, amin keresztül tartani tudjuk a kapcsolatot és elküldjük a további tudnivalókat, ami a játékhoz szükséges.

Létszám: max 30 fő

Sok szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik szívesen mesélnek és hallgatnak történeteket.

A programhoz kapcsolódó Facebook-esemény elérhető ITT.

„Kinn is vagyok, benn is vagyok, jaj, de nagyon boldog vagyok!” Ez a jó kis LGT-dal járt a fejemben, amikor elmentem kibicnek a Trafóba egy hétköznap este, hogy megnézzem, miről is szól a Gondolat Generátor Mesélő-estje. Both Gabi írása.


TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • hétköznapokon: 14h-18h
  • -
  • -
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Átmenetileg zárva.
  • -
  • -
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek