Táncműhely #15

Góbi Rita: GÓBI TÁNCTRÉNING - online táncóra

ingyenes

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében.


Így van ez a korlátozások ideje alatt is. Meghívtuk a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg. Márciusban minden hétfőn este 7 órától táncolhatsz Bakó Gáborral, Grecsó Zoltánnal, Hód Adriennel, Góbi Ritával és Oberfrank Rékával.


Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, szeretettel várunk az online programsorozaton, amelyet a Trafó Facebook-felületén követhetsz. Ráadásul ingyenesen.


Minden, amire szükséged van: egy kényelmes ruha, tér, víz és elszántság. Vigyázz az asztal sarkával, és ha zokniban gyakorolsz, a laminált padlóval! GÓBI TÁNCTRÉNING

Mert mozogni otthon is lehet!


Otthonról, egyedül és mégis együtt - erősödjünk közösen! Egy laptop vagy mobil és egy kis elszántság kell hozzá, a többiben segít Rita!


Az órán garantált a feltöltődés, mert Góbi egy igazi energiabomba, aki szívesen megosztja az energiák áramlását, és rávezet saját testünk, lelkünk felfedezésére, tudatos használatára, fejlesztésére.


Az óra első felében a kondicionáló gyakorlatokkal a mindennapi jól-léthez elengedhetetlen fizikai erőnlét megalapozása és fejlesztése zajlik, erősítő és nyújtó gyakorlatokon keresztül. Legyen a közeledben szék, zokni, törölköző, két jó vastag könyv vagy két üveg bor:)


Amikor jól bemelegedtünk, jöhet a vezetett improvizáció, a szabad tánc, amikor az ember úgy mozog, amilyen valójában. Rita vezető hangként van jelen, segít megtalálni a saját mozdulatainkat. Az óra végét pedig megkoronázzuk egy kis Góbi-kombival.


Lehetsz teljesen kezdő, haladó vagy profi, nem számít. Gyere, csatlakozz te is!


Góbi Rita a Magyar Táncművészeti Főiskolán szerzett diplomát, mint táncművész, koreográfus, táncpedagógus. Sok független táncszínházi produkciónak, valamint filmnek volt közreműködője, de mára saját stílusának csiszolásában, fejlesztésében mélyül el leginkább. Játszik a testrészek külön mozgatásával, szereti a repetitív, miniatűr mozgásokat, a belső figyelemre összpontosuló szabad táncot. Előadásaival folyamatosan turnézik világszerte.


www.gobirita.hu

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek