Táncműhely #03

Bakó Gábor: Színpadi jazztánc - táncóra

ingyenes

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében.


Így van ez a korlátozások ideje alatt is. Meghívtuk a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg. Így 7 héten keresztül minden hétfőn este 7 órától táncolhatsz Bakó Gáborral, Békési-Szombati Anettal, Grecsó Zoltánnal és Keresztes Patrikkal. 


Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, Zoli, Patrik, Gábor és Anett szeretettel vár az online programsorozaton, amelyet a Trafó Facebook-felületén követhetsz. Ráadásul ingyenesen.


Minden, amire szükséged van: egy kényelmes ruha, tér, víz és elszántság. Vigyázz az asztal sarkával, és ha zokniban gyakorolsz, a laminált padlóval! 

Bakó Gábor a Hotel Menthol, Evita, Miss Saigon, West Side Story, Hello Dolly, Aida, Légy jó mindhalálig, Hair, Sztárcsinálók, Jövőre veled itt, Grease, Made in Hungária, Marica grófnő, Csárdáskirálynő, La Mancha lovagja és még számtalan musical és színpadi mű koreográfusa. Jelenleg a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára, Jeszenszky-növendék, aki a technikai tánc elemeit alkalmazva vezet a tánc világába.


Asszisztens: Márkus Lilla


Az óra visszanézhető az alábbi linken: https://fb.watch/2u569hnCy3/

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek