e-Trafó #különkiadás

Willany Leó: Miért az éjszaka?

1500 Ft / támogatói és családi jegy: 2500 Ft / kedvezményes jegy: 900 Ft

Trafó bérlet érvényes
A 2019-ben Lábán Rudolf-különdíjban részesült Willany Leó tizennégy éve foglalkozik az improvizációval, az egyébként heti rendszerességű előadásokban különböző szakmai háttérből érkező táncművészek lépnek fel, tanulnak egymástól és erősítik a társulatot. Hosszú idő után újra együtt a csapat: online tudtok majd csatlakozni hozzánk!

Rólunk:
A Willany Leó Improvizációs Táncszínház 2008-ban alakult Grecsó Zoltán koreográfus, táncpedagógus vezetésével. A kreatív közösségi alkotóműhelyben a tánc, a zene és az improvizáció eszköztárával dolgozzák fel az alkotókat érdeklő témákat. A társulat 2012 és 2014 között a Pro Progressione közreműködésével részt vett az Európai Unió Kultúra keretprogramja által támogatott – és a legjobb projekteknek járó „Success Story" minősítést is elnyert - Beyond Fronta: Bridging New Territories című nemzetközi táncművészeti projektben. A Willany Leó 2019 májusában Lábán Rudolf-különdíjban részesült.

Köszönjük támogatóinknak: EMMI, Műhely Alapítvány, NKA, Trafó Kortárs Művészetek HázaTáncosok: Engelmann András, Gaál Júlia, Kiss Rebeka, Lukács Levente, Rácz Réka, Temesvári Zsófia, Váth Máté

Zenészek: Bagi Anna, Balázs József, Döbrösi Laura, Merkl Tamás

Művészeti vezető: Grecsó Zoltán

Produkciós vezető: Partig-Kis Erika

Támogatók: EMMI, NKA, Trafó, Műhely Alapítvány
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek