e-Trafó #különkiadás

Willany Leó: Miért az éjszaka?

1500 Ft / támogatói és családi jegy: 2500 Ft / kedvezményes jegy: 900 Ft

Trafó bérlet érvényes
A 2019-ben Lábán Rudolf-különdíjban részesült Willany Leó tizennégy éve foglalkozik az improvizációval, az egyébként heti rendszerességű előadásokban különböző szakmai háttérből érkező táncművészek lépnek fel, tanulnak egymástól és erősítik a társulatot. Hosszú idő után újra együtt a csapat: online tudtok majd csatlakozni hozzánk!

Rólunk:
A Willany Leó Improvizációs Táncszínház 2008-ban alakult Grecsó Zoltán koreográfus, táncpedagógus vezetésével. A kreatív közösségi alkotóműhelyben a tánc, a zene és az improvizáció eszköztárával dolgozzák fel az alkotókat érdeklő témákat. A társulat 2012 és 2014 között a Pro Progressione közreműködésével részt vett az Európai Unió Kultúra keretprogramja által támogatott – és a legjobb projekteknek járó „Success Story" minősítést is elnyert - Beyond Fronta: Bridging New Territories című nemzetközi táncművészeti projektben. A Willany Leó 2019 májusában Lábán Rudolf-különdíjban részesült.

Köszönjük támogatóinknak: EMMI, Műhely Alapítvány, NKA, Trafó Kortárs Művészetek HázaTáncosok: Engelmann András, Gaál Júlia, Kiss Rebeka, Lukács Levente, Rácz Réka, Temesvári Zsófia, Váth Máté

Zenészek: Bagi Anna, Balázs József, Döbrösi Laura, Merkl Tamás

Művészeti vezető: Grecsó Zoltán

Produkciós vezető: Partig-Kis Erika

Támogatók: EMMI, NKA, Trafó, Műhely Alapítvány
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • hétfőnként: 14h-18h
  • -
  • -
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Átmenetileg zárva.
  • -
  • -
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek