Táncműhely #17

Takács Ramóna: Flow Work

ingyenes

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében.


Így van ez a korlátozások ideje alatt is. Meghívtuk a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg.


Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, szeretettel várunk az online programsorozaton, amelyet a Trafó Facebook-felületén követhetsz. Ráadásul ingyenesen.


Minden, amire szükséged van: egy kényelmes ruha, tér, víz és elszántság. Vigyázz az asztal sarkával, és ha zokniban gyakorolsz, a laminált padlóval!


Takács Ramóna a Budapest Kortárstánc Főiskolán diplomázott 2016-ban. Erasmus-programmal Spanyolországban először egy konzervatóriumban tanult, majd egy társulatnál táncolt és alkotott. 2019-ben végzett a Budapest Kortárstánc Főiskolán MA tánctanár szakon. 3 évig vidéken és Budapesten tanított kontakt-improvizációt, improvizációt és saját mozgáson alapuló kortárstánc tréninget, koreográfiát. Jelenleg a Jurányiban tartja a FLOW WORK elnevezésű kortárstánc és improvizáció óráit. Emellett folyamatosan részt vesz kreatív munkákban, performanszokban, filmekben, táncelőadásokban mint alkotó és mint táncos.


Az óra visszanézhető: IDE kattintva

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek