VICTORIA CHAPLIN ÉS JEAN-BAPTISTE THIERRÉE LÁTHATATLAN CIRKUSZA

3200 Ft / diák: 2600 Ft
Gyerekeknek a belépés 3 éves korig ingyenes, ha ölben ülnek.
Kedves nézőink, az előadás PONTOSAN a meghirdetett időpontban, 20:30-kor kezdődik!

Leírhatatlan kecs és báj, magával ragadó szépség, megejtő eredetiség. Extravagáns kosztümök, különös alakok, bicikliző csontvázak, örült bűvészek, különös kávéfőzők, gyönyörű kötéltáncosok, kígyók és lovak, esernyő alakú halak és hal formájú esernyők. Minden változik, minden átalakul. Victoria Chaplin és Jean-Baptiste Thiérrée, a kortárs cirkusz két élő legendájának színpadán.

Jean-Baptiste Thierrée filmekben (Fellini) és színdarabokban (Brook) lépett fel, de igazi álma a cirkusz volt. Victoria Chaplin (Charlie Chaplin lánya) klasszikus zenét és táncot tanult, de szintén a cirkusz volt az álma. Kettejük sorsa egy olyan igazi szerelmi történetben fonódik össze, amilyeneket legutóbb tizenhárom évesen mertünk elképzelni. Mindennek több mint 40 éve.

A jelen darab huszonkét éves. Végigjárta a világot. Mégis Thiérrée szerint „az előadás folyamatosan fejlődik. Kiveszünk és beillesztünk részeket attól függően, hogy milyen országban játszunk vagy milyen a hangulatunk. Az egész alkímia. Harminc év alatt három előadást csináltuk. De igazából szerettem volna csak egyet csinálni és azt tökéletesíteni vég nélkül.” Ilyen előadás már nem nagyon létezik, van benne valami kicsit kopottan régimódias, ugyanakkor végtelenül bájos és őszinte.

Fénytechnikus: Nasser HAMMADI
Hangtechnikus: Christian LEEMANS
Berendező: Roxane GRALLIEN, Véronique LAMBERT
Állatgondozó: Georges GARCIA
Turnészervező: Damien BRICOTEAUX
Produkció: Jean-René POUILLY, Karavane Productions
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek