Gondolat Generátor

¿ ALFA ? alkotópályázat online díjátadó és kiállításmegnyitó

     
Ingyenes

Kísérőprogram

A krízishelyzetre való tekintettel a díjátadót és megnyitót online tartjuk meg.

Facebook esemény itt!

A Gondolat Generátor május 29-ei online díjátadóján bemutatásra kerülnek ¿ALFA? című alkotópályázatunk díjnyertes művei, és fény derül arra is, a zsűri értékelése szerint mely művészek vihetik haza értékes nyereményeinket.

Mit csinál együtt egy csapat férfi? Ki dönti el, hogy mi a férfias? Vannak kötelező viselkedésminták? Miért? Egyáltalán mi tesz valakit férfivá? A teste? A szerepei? A szokásai? A szexusa? A gondolkodásmódja? Vagy nem csak ezek? Mit kezdjünk a szerepelvárásokkal?

A zsűri tagjai: Veiszer Alinda - riporter, televíziós szerkesztő-műsorvezető Turai Katalain Ráhel - szociológus, gender-kutató, és -oktató Dömölky Dániel - fotográfus, vizuális művész Mélyi József - művészettörténész, kritikus, a Magyar Képzőművészeti Egyetem oktatója

A nyertes alkotások a krízishelyzet lezárulását követően kiállításra kerülnek a Lámpás, a Három Holló, a Kelet Kávézó és Galéria, a Mika Tivadar Mulató valamint a Rácskert falain, valamint megjelennek a Trafó és a Gondolat Generátor csatornáin. Továbbá beküldőik Trafó-jegyekkel gazdagodnak, az első három helyezett között pedig értékes nyereményeket is kiosztunk! (bővebb információ később) Pályázókat és a díjátadóval egybekötött kiállításmegnyitó iránt érdeklődőket egyaránt sok szeretettel várunk az eseményen.

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek