Átváltozó Egyesület: 4 DIMENZIÓ

1000 Ft
10+

Kedves Játékosok! Üdvözlünk benneteket. Kezdődjék a felkészülés.
 
A hétköznapokban tapasztalható, szokásos világ nézése közben időnként előfordul, hogy a gondolatok letérnek megszokott pályáikról.  Ilyenkor tekintetünkkel követhetjük őket, ezáltal óvatosan elszakadunk a valóságtól.  Így jutunk el ebbe a 4 DIMENZIÓba. Azonban ahhoz, hogy biztonsággal járjunk ebben a szokatlan térben, néhány játékszabályt mindenképpen le kell fektetnünk:
 
1. Figyeld a jeleket!
2. Ne dönts elhamarkodottan!
3. Hallgass az utasításokra!
4. Vigyázz a saját testi épségedre!
 
Ha ebbe mindannyian beleegyeztek, indulhatunk.

Ez az előadás négy gyerek saját személyes (rém)álomvilágának első nyilvános bemutatója. Egymással összekapcsolódó univerzumok, melyekben jó-, rossz- és semleges szándékú személyek alakítják a hozzájuk érkező játékosok pályáit. Az eredmény egy olyan játékkísérlet, ami folyamatosan változtatja a formáját: kalandpálya, társasjáték, gameplay-videó, szerencsejáték, vetélkedő, challenge, kvízműsor.

„- Mi a közös az összes dimenzióban?
- Hogy mindegyikben van ember.
- Ja várj, ebben nincs is.”

Az Átváltozó Egyesület saját művészetpedagógiai módszertana alapján szervez nyitott szerkezetű játék-eseményeket, nem formális oktatási és szabadidős programokat gyerek, felnőtt és vegyes csoportokkal. Az Átváltozó Színjátszó a 2010 óta működő Tócsa Gyereknyaraltatás vagyis Tábor alapelveinek és a Dinamó Budapest színházi alkotócsoport gyakorlatainak kombinációja.

Az Átváltozó Egyesület hisz abban, hogy a játék mint természetes és népszerű tevékenység, a világ megismerésének és a gondolati szabadság megtapasztalásának elsődleges eszköze lehet.
www.atvaltozo.com
 
 
Alkotók:
Bremer Miklós
Csepregi Ábel
Antall-Margitta Dóra
Mundruczó Mihály
Cserne Klára
File Csilla
Kliment János

Továbbá a munkát segítették: Az Átváltozó Egyesület tagjai, a Nyitott Képzések Egyesülete, Tócsisz Polisz polgárai, Gombócz Eszter
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek