A Trafó Galéria hozzáférhetőségével kapcsolatos információk

A Trafó Galéria hozzáférhetőségével kapcsolatos információk

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: A Trafó a 3-as metró akadálymentesített lifttel ellátott Corvin-negyed állomásától 450 méterre, az alacsonypadlós 4-6-os villamos Corvin-negyed megállójától 450 méterre található. Tovább tájékozódáshoz a Route4U nevű applikációt ajánljuk.


Autóval: Az alábbi, a Trafó közelében lévő parkolóházak használatát ajánljuk:

A Trafótól 45 méterre található: Car Park Liliom Parkolóház  | 1094 Budapest, Liliom u. 43-45. | A Trafó melletti épület, előadásra érkező nézőink 25% kedvezménnyel vehetik igénybe. Az ehhez szükséges vouchert a jegypénztárban személyesen lehet igényelni.

A Trafótól 450 méterre található: Parkoló a Corvin Plázában  |  1083 Budapest, Futó utca 37-45. | A mélygarázs a Futó utca és a Vajdahunyad utca felől közelíthető meg.


A Trafó Galériába a Trafó Kortárs Művészetek Háza főbejáratán keresztül lehet bejutni. A galériatér a Trafó alagsorában található, ahova 17 lépcsőn keresztül lehet lejutni. A Trafó Galéria így kerekesszékkel jelenleg nem megközelíthető.A Trafó Galéria szerdától szombatig 16 órától 19 óráig tart nyitva; a Trafó nagytermi előadási napjain 16 órától 22 óráig, vasárnaponként pedig 10 és 14 óra között. Általában hétköznap délután (kb. 16-18 óra között) vannak a legkevesebben a térben.


A Trafó Galériába a belépés ingyenes.


A kiállítás teremőre a látogatók kérésére tud állítani a bemutatott videómunkák hangerején.Jelenlegi kiállításunkon a Feminist Health Care Research Group installációjának elemeit megérinthetik, a kihelyezett kiadványokat olvashatják, de kérjük, hogy a többi kiállított műalkotáshoz ne nyúljanak.


A jelenleg látható műalkotásoknak nincs erős illata, a kiállításon nincsenek villogó effektek vagy erős fényforrások.


A kiállításon látható videómunkákat angol nyelven, magyar felirattal vetítjük, egy esetben a fordítás papíron érhető el.


A kiállítás kísérője nyomtatott formában a galériatérben érhető el, amit szeptember 20-tól egy könnyen olvasható változat is kiegészít majd. Mosdók: Az alagsorban, a Trafó Galéria szintjén két mellékhelyiség található. A Trafó első emeletén egy pelenkázóval ellátott női mosdó is található.


Kutya: A Trafó Galéria terébe be lehet hozni kutyát. Kérjük, hogy a látogatás során a kutya végig maradjon az Ön felügyelete és ellenőrzése alatt. A kutyatulajdonos látogatóinktól elvárjuk, hogy a látogatás teljes időtartama alatt felelősséget vállaljanak kutyájukért. Állatának itatótálat a földszinti kávézóban tud kérni.


További információ: Ha a kiállítás hozzáférhetőségével kapcsolatban további kérdésük, kérésük merülne fel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a judit@trafo.hu email címen, hogy egyeztetni tudjunk arról, hogyan segíthetjük látogatását és hogyan tudunk alkalmazkodni az Ön igényeihez.

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
-
  • -
  • Házirend
  • A Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit Kft. Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek