A Trafó és a Slam Poetry Magyarország bemutatja:

XI. SLAM POETRY ORSZÁGOS BAJNOKSÁG - Döntő

     
3600 HUF
2700 HUF - student, teacher, retired
Trafó passes are accepted
Az Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokságot 2022-ben Borsos Bence nyerte meg a Trafóban és nagy sikerrel képviselte országunkat a 2022 decemberében Rómában rendezett Poetry Slam Európa Bajnokságon. 

Azért, hogy ezúttal más állhasson a dobogó tetejére, a szeptemberi előválogatókról döntőbe jutott slammerek próbálnak mindent megtenni, ami a műfajba még belefér.

A 11. döntőn, ami minden évben a magyarországi slam poetry szcéna legrangosabb eseménye, Borsos Bence, regnáló Magyar bajnok és a szeptemberi előválogatókon bejutott slammerek csapnak össze. A produkciókat 5 fős zsűri értékeli, amelynek elnöke idén Basch Péter kétszeres országos bajnok slammer, jelenleg strategic planner a reklámiparban, aki évek óta értő szemmel és füllel követi a honi előadói-költészet alakulását. Őt egészíti ki további három szakmai zsűritag, az ötödik pedig, önként jelentkezéses alapon, a közönség soraiból kerül ki. Az ő pontszámaik alapján hirdetik majd ki az első 3 helyezettet, a zsűri különdíjast, és a publikum által a helyszínen leadott szavazatok alapján kiosztásra kerül a közönségdíj is. 
A hangulatot fokozza az Amoeba zenekar, a Kiégő Izzók vizuál csapata, felkért vendégelőadók valamint a Slam Poetry Budapest házigazdái, Süveg Márk Saiid és Pion István.

Link: https://www.facebook.com/SlamPoetryHungary
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Our ticket office is closed until 22 August.:
  • Main hall performance days: 5 pm - 10 pm
  • studio and club performance days: 5 pm - 8:30 pm
  • other days: 5pm - 8 pm
Trafó Gallery opening hours:
  • Until September 2024 Trafó Gallery is closed for a summer break.
  • -
  • -

  • The Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit Kft. works in the maintance of Budapest Főváros Önkormányzata.

Media partners

Cooperative partners