Időpont

2017.04.26. 20:00

Időtartam

30'

Helyszín

Trafó Nagyterem

Jegyár

1500 Ft / diák 1200 Ft
Kombinált jegy a Krund ni Ovel című programmal együtt: 2000 Ft(a kedvezményes ár a jegyek együttes kiválasztása után jelenik meg a kosárban)

Általános bérlet érvényes
Ikerbérlet érvényes


/ félelem, fekete-fehér, látomás
AZ ELŐADÁS ELMARAD! - MP5 / Teho Teardo (I): Phantasmagorica
zene és kép - Az XXS-programsorozatban

| színház

| zene

2017 ÁPR. 26.

english-friendly, TRAFÓ18, | XXS

Figyelem, műsorváltozás! Legnagyobb sajnálatunkra az előadás betegség miatt elmarad. A jegyeket visszaváltjuk, pénztári nyitva tartási időben a Trafó jegypénztárában.

Egy este, több rövid (XS) és még rövidebb (XXS) program, egyik a másik után, különböző már ismert és még ismeretlen Trafós helyszíneken. Kísérletek folynak, műfajok keverednek, alkotók hevülnek, nézők vándorolnak.
   
Zene, képek és sötétség fuzionál 25 percre. Fantáziavilág, amely a tudatalattira koncentrál. Két olasz művész, egyikük meghatározza a teret és a mozgóképet, másikuk adja a zenét. Fantazmagória.

A fantazmagória színházi műfaja vetített képek illúzióival ejtette ámultba és provokálta közönségét, joggal tekinthetjük tehát a mozi feltalálása előtti egyetlen mozgóképes formának. Igy ez az előadás fejet hajt egy letűnt, elmúlt színházi világ előtt, miközben MP 5 animációi és Teho Teardo zenéje életre is kelti azt. A két alkotó feltámasztja a sötétségből váratlanul előbukkanó hipnotikus mini világokat.
MP5 figurái a teljes sötétségből emelkednek ki, hogy azután meghaljanak, majd újra fényre bukkanjanak, a Teardo által generált és manipulált hangok a kísérteties látvánnyal teljes összhangban varázsolnak el minket.   Olyan dimenziókat nyitnak meg, amelyekhez nem létezik egyetlen kulcs, az illuzionizmus és a boszorkányság furcsa keveréke az általában az álomvilágba száműzött belső tartalmakat  mozgósítja.
 
Dsign és animáció/Design and animation : MP5
Zene/Music : Teho Teardo
Rendező asszisztens/Assistant to director: Jacopo  Gonzales
Montázs és a videórendezés/Montage and video : Simone Palma
Producer.: Short Theatre (Róma)  a SOURCE projekt keretében

 Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek