Időpont

2014.12.29. 20:00

Időtartam

Helyszín

Trafó Nagyterem

Jegyár

1500 Ft

Jegyvásárlás

Middlemist Red & Képzelt Város

| zene

2014 DEC. 29.

TRAFÓ16

Különleges évzáró koncertet ad a Képzelt Város és a Middlemist Red a Trafóban
A Képzelt Város és a Middlemist Red pont úgy zárja az évet, ahogy elkezdték: közös koncerttel. 2014 mindkét zenekar számára mozgalmas év volt, a különleges évzáró koncertet pedig izgalmas vizuállal teszik feledhetetlenné.

Mindkét zenekar nagy hangsúlyt fektet a vizuális megjelenésre: náluk a fotók, plakátok, videók vagy borítók nem csak szükséges imidzs képek, hanem zenei világuk képes kivetülése is. A Trafó adottságai pedig pont tökéletesek arra, hogy egy koncert erejéig izgalmas látványvilággal tegyék még különlegesebbé koncertjeiket.
Ám nem csak az érdekes szemkáprázat miatt lesz speciális ez a koncert. A Képzelt Város itt tarja visszatérő koncertjét is, ugyanis ekkor ér haza a csapat gitáros-szintetizátorosa, Miskolczi Márton, aki az elmúlt fél évet Dániában töltötte. A Képzelt Városnak tavasszal jelent meg második videoklipje a Theodor című számhoz, melyet Bolla Szilvia készített, ködös, misztikus látomásával pedig olyannyira eltalálta a zenekar hangulatvilágát, hogy ő jegyzi ezen az estén a banda vizuálját is.
A Middlemist Reddel január óta megfordult a világ: a zenekar alig több mint egy éve jelentette meg első kislemezét, mely ugyan egyből pozitív fogadtatásra lelt, de az elmúlt hónapok sikereiről még álmodni sem mertek. Év elején megnyerték az Index „A Szám” című alternatív dalversenyét, melyet a Deezer nemzetközi tehetségkutatójának győzelme követett. A Middlemist Red így idén az összes jelentős hazai fesztivál fellépői között szerepelt. A mozgalmas nyarat pedig lemezfelvétel követte, így Trafó-beli koncertjükön első sorban a novemberben megjelent első nagylemezük, a Supersonic Overdrive dalai csendülnek fel.

Middlemist Red
 
Nóvé Soma - ének, gitár,
Papp Dávid - gitár,
Ürögdi Ábel - dob, vokál,
Deli Soma - basszusgitár, vokál

Képzelt Város

Barta Gyöngyi - cselló
Kovács Ákos - ének, gitár
Győrffy Máté - gitár
Miskolczi Márton - gitár
Kocsis Szilveszter - basszusgitár
Gál Dániel - dob
 
 

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek