Időpont

2017.06.05. 19:00
2017.06.06. 19:00

Időtartam

80'

Helyszín

Trafóklub

Jegyár

1000 Ft

Jegyvásárlás

/ univerzum, kihívás, kaland
Átváltozó Egyesület: 4 DIMENZIÓ
biztonságos játékkísérlet 10 év fölöttieknek

| színház

2017 JÚN. 5 - 6.

Trafóklub, TRAFÓ18

10+

Kedves Játékosok! Üdvözlünk benneteket. Kezdődjék a felkészülés.
 
A hétköznapokban tapasztalható, szokásos világ nézése közben időnként előfordul, hogy a gondolatok letérnek megszokott pályáikról.  Ilyenkor tekintetünkkel követhetjük őket, ezáltal óvatosan elszakadunk a valóságtól.  Így jutunk el ebbe a 4 DIMENZIÓba. Azonban ahhoz, hogy biztonsággal járjunk ebben a szokatlan térben, néhány játékszabályt mindenképpen le kell fektetnünk:
 
1. Figyeld a jeleket!
2. Ne dönts elhamarkodottan!
3. Hallgass az utasításokra!
4. Vigyázz a saját testi épségedre!
 
Ha ebbe mindannyian beleegyeztek, indulhatunk.

Ez az előadás négy gyerek saját személyes (rém)álomvilágának első nyilvános bemutatója. Egymással összekapcsolódó univerzumok, melyekben jó-, rossz- és semleges szándékú személyek alakítják a hozzájuk érkező játékosok pályáit. Az eredmény egy olyan játékkísérlet, ami folyamatosan változtatja a formáját: kalandpálya, társasjáték, gameplay-videó, szerencsejáték, vetélkedő, challenge, kvízműsor.

„- Mi a közös az összes dimenzióban?
- Hogy mindegyikben van ember.
- Ja várj, ebben nincs is.”

Az Átváltozó Egyesület saját művészetpedagógiai módszertana alapján szervez nyitott szerkezetű játék-eseményeket, nem formális oktatási és szabadidős programokat gyerek, felnőtt és vegyes csoportokkal. Az Átváltozó Színjátszó a 2010 óta működő Tócsa Gyereknyaraltatás vagyis Tábor alapelveinek és a Dinamó Budapest színházi alkotócsoport gyakorlatainak kombinációja.

Az Átváltozó Egyesület hisz abban, hogy a játék mint természetes és népszerű tevékenység, a világ megismerésének és a gondolati szabadság megtapasztalásának elsődleges eszköze lehet.
www.atvaltozo.com
 
 
Alkotók:
Bremer Miklós
Csepregi Ábel
Antall-Margitta Dóra
Mundruczó Mihály
Cserne Klára
File Csilla
Kliment János

Továbbá a munkát segítették: Az Átváltozó Egyesület tagjai, a Nyitott Képzések Egyesülete, Tócsisz Polisz polgárai, Gombócz Eszter

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek