Tárgymanipulációs workshop a Sawdust Symphony alkotóival

A workshop angol nyelven zajlik.

A hétköznapi tárgyakat új életre hívjuk. A workshop során mindennapinak tűnő tárgyakkal dolgozunk, és azok mozgását, mozgathatóságát, zsonglőr-képességét kutatjuk. Kiragadjuk őket a megszokott kontextusból, és az újcirkuszi alapszókincs megismerésén keresztül szekvenciákat hozunk létre velük.

A Sawdust Symphony (Fűrészpor-szimfónia) előadásunk alkotófolyamatának elején barkácsáruházakban, műhelyekben, padlásokon időztünk. Újabb és újabb anyagok után kutattunk a „faipari univerzumban”, amik később fontos inspirációt és eszköztárat jelentettek. Ezért is szeretnénk megosztani ezeket a tapasztalatainkat a résztvevőkkel.

Amennyiben jelentkezel, kérjük, hozz magaddal egy vagy több tárgyat, amivel szívesen kísérleteznél a kétórás workshop során. A saját biztonságod, a többek biztonsága és a tárgyak biztonsága érdekében viszont olyan tárgyat/tárgyakat hozz, amelyek nem törnek, és nem tesznek kárt semmiben és senkiben.
(David Eisele, Kolja Huneck, Michael Zandl)

Kiknek szól a workshop?
A workshopon való részvételnek nem feltétele szakmai előképzettség, és bárki számára nyitott, azonban különösen izgalmas lehet artistáknak, cirkuszművészeknek, bábművészeknek, táncosoknak.This project is supported by the Performing Arts Fund NL.

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Jegypénztárunk augusztus 22-ig zárva tart.:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió-, kabin- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • A Trafó Galéria 2024 szeptemberéig nyári szünet miatt zárva tart.
  • -
  • -
Elérhetőségek

  • A Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit Kft. Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek