East End

Timeline

     
2000 HUF / Discount ticket: 1000 HUF
Trafó passes are accepted

Only in Hungarian.

"Bár a séta a város viszonylag sík terepén történik, az előadás maga igazi érzelmi-gondolati hullámvasút. Gyors egymásutánban váltják egymást patetikus magasságok és pokoli mélységek, és persze csupa-csupa váratlan, kizökkenésre, „csakazértis”-re okoz adó performansz."

"Az Idővonal című sétaszínházi előadás frappáns művészi válasz a Covid-járványra és a mostani helyzetre. Elmélyülésre, nyitottságra inspirál, hiteles pillanatokat teremt."

"Az igazi truváj (vagy nevezzem átverésnek?) az, hogy legkésőbb a túra legvégére belátom, hogy tarthatatlan ez a hozzáállás: addigra olyan minőségű és mennyiségű, érzéki természetű inger ért, hogy nem úszhatom meg a magamba mélyedést, akármennyire is nem akarok már olyan mondatokkal találkozni, amelyekben szerepel a járvány, vírus, pandémia, oltás meg ezek tetszőleges kombinációi."

"Igazi road movie. Nézünk és látunk helyeket, helyzeteket, embereket, önmagunkat. Nem a pók szenvtelenségével kémlelünk körbe, hogy kiszívhassuk a látnivalókból napi intellektuális betevőnket, és nem is a kukkoló kéjes együttérzésével vagy borzongató szánakozásával. Egyszerre vagyunk katasztrófaturisták és katasztrófák, mi vagyunk a számok és mi vagyunk a számvetők is."

"Nem a városról, mint történeti jelenségről szeretnénk beszélni, hanem a városban élő emberek hangulatáról. Persze, ehhez sokat hozzáadnak a helyszínek, és ezért nem véletlen, hogy hová milyen jelenetek kerülnek. Ezek az elmúlt év lenyomatát adják, de a nyomasztást el akartuk kerülni."

Timeline Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt.
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Box Office opening hours:
  • on Mondays: 2pm-6pm
  • -
  • -
Trafó Gallery opening hours:
  • Entrance only with vaccination card.
  • Opening hours: 4pm-7pm.
  • Closed on Mondays.
Contact
Public interest

Media partners

Cooperative partners