Időpont

2017.06.08. 20:00
2017.06.09. 20:00

Időtartam

50'

Helyszín

Trafó Nagyterem

Jegyár

2800 Ft / diákjegy: 2200 Ft
Általános bérlet érvényes
Ikerbérlet érvényes

JegyvásárlásTámogatók:

NKA, Scene Nationale d'Evreux-Louviers, Bakelit Multi Art Center

/ játszmák, emlékek, festéknyomok
Frenák Pál Társulat: Tricks & Tracks 2.

| tánc

2017 JÚN. 8 - 9.

English-friendly, TRAFÓ18

Stroboszkóp és erős hangeffektusok alkalmazása miatt az előadás megtekintését terhes nőknek, epilepsziásoknak, valamint pace-makerrel rendelkezőknek nem javasoljuk.
 
"Szeretkeznek, ölnek és magányosak. Felismerhetővé pedig csak akkor válnak, mikor megszabadulnak a maskarájuktól, amitől megszabadulni lehetetlenség. Hiszen az egész világ egy divatbemutató. […] Frenák kritikája mindig ül - és mindig megrázó." (Braun Anna, Fidelio)
 
A közel húsz éves Frenák Pál Társulat 1999-ben mutatta be Tricks & Tracks című előadását. A legendás és korszakalkotó produkció alapgondolata azonban most aktuálisabb, mint valaha. Az egykor és a most összeér, a fehér, üres felületre új vonalakat, új jeleket rajzolt a társulat, nem felejtve, hanem továbbgondolva a múltat. A Tricks & Tracks 2. egy szándékoltan ironikus, kegyetlen és provokatív előadás: a szereplők karakterből karakterbe bújnak, levetkőzik saját magukat, majd visszabújnak a szerepeikbe.
 
"A nagyvárosi lét és a lélek nyugalom utáni vágya, a zsivaj és a letisztult jelek csendje közötti feszültségről, a tudattalanról és szuperegóról, a felvett és letett szerepek jelentőségéről viszont aktuálisabb, mint valaha. Valamint elképesztő, hogy a kortárs táncban még mindig meglepetés az organikus frenáki technika meg az ütköző-kapaszkodó kontakt." (Artner Szilvia Sisso, Magyar Narancs)
 

 
Koreográfus: Frenák Pál
Előadók: Maurer Milán, Holoda Péter, Nelson Reguera, Jurák Bettina, Keresztes Patrik, Tokai Rita, Vasas Erika, Frenák Pál
Zeneszerző: Fred Bigot
Dramaturg: Andy Varga
Konzultáns: Juhász Kata
Fény: Marton János
Hang: Hajas Attila
Függesztés: Orbán Balázs
Produkciós menedzser: Jantner Emese

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek