Időpont

2010.04.03
2010.04.03
2010.04.02
2010.04.01
2010.04.04

Időtartam

Helyszín

Nagyterem

Jegyár

1000 Ft / diák: 800 Ft, bérlet érvényes

/ játékosság, kreativitás, etüdök
Medence Csoport, Bélaműhely, MobilBrigád
Mini-a-Túrák III.

2010 ÁPR. 1 - 4.

performansz

Magyar nyelven
 

Április 1-jén, csütörtökön, az előadás után Földes András újságíró beszélget az alkotókkal. Mindenkit szeretettel várunk!
 

Lesz itt minden: mozgó biciklidob, hangburgers, gettómarimbula és ipariporoltó bass, arcbalett négy színészre, harcos vj-k a lila köd ellen vetítéssel és zenével.
 

Harmadik alkalommal jelentkezik a Mini-a-túrák, a több kisebb etűdöt felvonultató, fiatal alkotókat, alkotócsoportokat bemutató est. Idén a lazán kapcsolódó produkciókat a 10 éves fennállását ünneplő Medence Csoport koordinálja. Az est jelszava a játékosság, a kreativitás és az együttműködés.

Az előadás egy közös játék: olyan kísérletező kreatív folyamat végeredménye, melynek során az alkotók a felvetett témák kapcsán megvitatják gondolataikat, ötleteiket, majd megfogalmazzák saját megoldásaikat, válaszaikat.
 Bélaműhely: Hang és Kép verseny
A Bélaműhely akciójában megszólalnak a Medence Csoporttal közösen fejlesztett különleges hangkeltő eszközök: lájbercümmen, mozgó biciklidob, hangburgers, gettómarimbula, óriáscajon, gygantociplis, steelfujara... Kresalek Dávid kerékpáros filmfelvételei pedig gondoskodnak arról, hogy a szemek is tágra nyíljanak, ne csak a fülek.
 

Royal Fixi Club: Szédületes Fixi Viadal Voxával és Buppával
Két versenybiciklista egymással szembe állított versenykerékpárokon. A kerékpárosok egész este jelen lesznek és a verseny részleteit végig nyomon követhetjük!
Á la Belleville Rendezvous.
 

MobilBrigád: Szajkóhukky és arcbalett négy színészre
Alice a tükrön túli - ugyanaz és mégis más, fordított és felfordult - világban az egyszerű parasztból királynővé válik. A néző pedig megtudhatja, hogy a felfelé vezető út göröngyös, de tanulságos. Abszurd vers, arcbalett és lólépések a sakktáblán.
 

Funnyment Prodakson: VJ-k a lila köd ellen
Itt már minden lila?
Összefogásra van szükség!br VideóSzeánsz öt Vj-vel. Különböző stílusok, hangulatok és technikák. Egy produkcióban a vj-k krémje.
 

Alkotók, résztvevők:
Medence Csoport: GROSS András, MAGYAR Gergő, ÓNODY Ági, TEREBESSY Tóbiás
Bélaműhely: Bélaműhely könnyűzenekar, KRESALEK Dávid
MobilBrigád: BOCSKOR Salló Lóránt (Fehér Király), DIÓSSY Gábor (Alice), FAZAKAS Júlia (Fekete Királynő), MIKLUSICSÁK Aliz (Fehér Királynő)
Funnyment Prodakson: KITZINGER Gábor, ZÁDOR Tamás (Kiégő Izzók), TASNÁDI József (Oximoris), VICSEK Viktor (Neonedge), GROSS András, MAGYAR Gergő (Medence Csoport)
 

Az előadással egy időben látogatható a Medence Csoport 10 éves áttekintő kiállítása a tárgyalkotástól a mobil építészetig a Makett Laborban. (Budapest, IX. Pipa utca 4.)
 

medencecsoport.hu

belamuhely.blog.hu
 

Támogató:
SCHWINN-CSEPEL

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek