2009 JÚN. 12 - 21.

INVERZ

>képzőművészet

A galériában egy meg-nem-nevezett csoportként, 11 fiatal képzőművész - a Képzőművészeti Egyetem intermédia szakának negyedévfolyamos hallgatói - mutatkozik be egy egységes kiállítási koncepcióval, melynek hívószava és egyben címe: Inverz.


Résztvevő művészek: Gurszky Péter, Horváth Katalin, Horváth Zsófi, Lehoczky Fanni, Mohamed Gamal Sophia, Mózes Réka, Pál Gábor, Philipp Helga, Radics Márk, Tangl Edit, Zérczi Attila


http://zrevni.blog.hu/A záróesemény megnyitója: 2009 június 11 (csütörtök), 19h
A megnyitó vége: 2009 június 21, 19hA megfordítás, megfordíthatóság és az egyéni értelmezések viszonya nem csak alkotásaikat, hanem a közös megjelenéshez való viszonyunkat, térhasználatunkat, illetve magát az alkotási folyamatot is befolyásolta. A művészek mind szellemi-elméleti, mind pedig fizikai vonatkozásban reflektálnak egymás alkotói tevékenységére, műveire.


A kiállítás fizikai terét kiegészítő dimenzióként egy kamera kerül a térbe, mely lehetőséget ad a kiállítás folyamatos változásának megfigyelésére egy blogfelületen keresztül (http://zrevni.blog.hu ). A kamera által közvetített kép - párhuzamban a kiállítás valós terével - változik, mindvégig más képet, más élményt és értelmezési lehetőségeket nyújtva a kiállítás valós és virtuális látogatóinak.


Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid, Lucza Flóra, Szilasi Flóra | Design: Nagy Gergő Arculati elemek