Muhely_alap_web


Új és régi stúdióink a Jurányi utcában és a Trafóban

A Műhely Alapítvány tavaly ünnepelte 20. születésnapját. A Petőfi Csarnok és a MU Színház után 1998-tól a Trafó Kortárs Művészetek Házában működött, szervezte hazai és nemzetközi programjait a Trafó Stúdióban és Budapest más befogadó helyein.

2012-ben eljött a bővülés, 2013-ban pedig a költözés ideje! Szeptembertől a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház (1027 Budapest, Jurányi u. 1-3., Moszkva tértől 5 perc. Telefonszámok:+36 70 427 3473, +36 70 427 3474) lesz az új otthonunk, ahol 4 stúdióban, összesen 880m2-en folytatjuk a már megszokott programjainkat. Az Alapítvány mellett az Inkubátorházban közel 40 különböző színház- és tánctársulat, valamint civil szervezetek dolgoznak egy fedél alatt, próbálnak, díszleteket és jelmezeket készítenek, raktároznak, munkabemutatókat és előadásokat tartanak. Nagyobb termekben, új táncpadlóval, új hangtechnikával és nem utolsósorban gyönyörű kilátással várunk benneteket.

Reméljük, hogy az új hely Nektek is tetszeni fog és még többen jöttök a programjainkra!
A Jurányi utcai stúdiók mellett továbbra is mi felelünk a Trafó Stúdióban zajló táncórákért. Várunk Titeket ide is megújult órarenddel!

Az aktuális programot folyamatosan szervezzük, figyeljétek a honlapunkat (www.wsf.hu) és a Facebook oldalunkat a részletekért. 

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek