Tájékoztatás a jegyvisszaváltásról

Tájékoztatás a jegyvisszaváltásról

Kedves Közönségünk!

Köszönjük a türelmet és a rengeteg biztatást, a budapesti kijárási korlátozás fokozatos feloldása lehetővé teszi számunkra, hogy a március 12-től elmaradt, illetve a június végéig elmaradó előadásaink jegyvásárlóit kárpótoljuk, az alábbiak szerint:

Személyesen
2020. június 2-től június 30-ig, hétköznapokon 10-13 óra és 14-18 óra között a Trafó jegypénztárában. (1094 Budapest, Liliom utca 41.)

Online
Az egyes opciók alatti linkeken keresztül, 2020. június 3. és 30. között.

Mindkét esetben a következő opciók közül lehet választani:

1. A megvásárolt jegyek beváltása szabad felhasználású utalványra, melyek a 2020/21-es évad során bármely előadásnál felhasználhatók lesznek online és személyesen egyaránt, az utalvány értékhatáráig. Számos elmaradt előadásunk esetében folyik az egyeztetés új időpontokról, így ezt az opciót ajánljuk azoknak, akik továbbra is tervezik a programon való részvételt, valamint azoknak is, akik az évad bármely más programjára kíváncsiak. Itt található ízelítő a tervezett külföldi fellépőkről. Az elmaradt előadások új időpontjairól - kérésre - értesítést küldünk e-mailben.
>Szabad felhasználású utalvány igénylése online ITT.

2. A megvásárolt jegyek árának visszaigénylése. Jegyértékesítő rendszerünk üzemeltetője (Interticket Kft.) olyan nagyszámú elmaradt/elmaradó rendezvényt kezel, hogy az ügyintézés, a kérések teljesítése több hetet is igénybe vehet. A jegyek árának visszatérítése így - az online felületen történő igénylés esetében - a nyilatkozási határidőt követően 30, de akár 60 nap is lehet. Június 2. és 30. között személyesen, a Trafó jegypénztárában nincs további várakozási idő.

>Jegyár-visszaigénylés online ITT.

3. Sokan jelezték felénk, hogy a #neváltsvisszajegyet mozgalom mellett állnak, és a Trafó rendkívül hálás minden felajánlásért. Azt tervezzük, hogy az így megmaradó összeget a veszélyhelyzet idején munka nélkül maradt munkatársaink - többek között a technikusok, jegyszedők, teremőrök - díjazására fordítjuk. Ha így döntesz, kérjük nyilatkozz szándékodról 2020. június 3. és 30. között a jegy.hu aloldalán, vagy a jegypenztar@trafo.hu címre küldött e-mailben. Köszönjük!
>Lemondás a visszatérítésről online ITT.

Az érintett előadások listája ezen a linken található.

A 2019/20-as évadra szóló Trafó-bérletek érvényességét 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk.

Ha a fentiekben nem adtunk választ minden kérdésedre a visszaváltással kapcsolatban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a jegypenztar@trafo.hu címen.

Az elmaradt előadásokra váltott jegyekkel kapcsolatos rendelkezésre 2020. június 30-ig van lehetőség.


A Trafó csapata

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • hétfőnként: 14h-18h
  • -
  • -
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Átmenetileg zárva.
  • -
  • -
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek