Hangover Reading Club #7 - Folyékony testek

Az olvasókört Muskovics Gyula, független kurátor vezeti.

A virtuális olvasókört a mi és a másik, a normális és az abnormális, valamint az élő és élettelen közötti határok felszámolására tesz kísérletet. Az esemény Dorota Gawęda és Eglė Kulbokaitė RYXPER1126AE című online térbe költözött kiállításának kísérőeseménye. A megbeszélésre kerülő szövegek angol nyelven olvashatók, a beszélgetés magyarul zajlik majd egy csoportos online beszélgetés keretében. A szövegeket és a technikai részleteket előzetesen e-mailen elküldjük az érdeklődőknek (a szövegekért, kérjük, a gallery@trafo.hu címre írjanak).

további információ

A Trafó Galéria szombat délelőtti olvasóköre olyan friss elméleti megközelítésekkel és kritikai nézőpontokkal foglalkozik, melyek az emberinél tágasabb világokba és a megszilárdultnak hitt rendszereken túlmutató áramlásokba engednek bepillantást. A felkért kurátorok, művészek vagy elméleti szakemberek által vezetett egyes alkalmak – a Trafó Galéria aktuális kiállításaihoz is kapcsolódva – többek között a poszthumán elméletek, az ökofeminizmus, a queer-ökológiák, a hidrofeminizmus, a spekulatív realizmus és az objektum-orientált ontológia mentén kezdeményeznek beszélgetést.

A Hangover Reading Club korábbi eseményei, valamint az olvasókör jövőbeli témái és időpontjai a következő linken érhetőek el.

Támogató: NKA.


TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • a többi napon: 16-19h
  • hétfő: szünnap
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek