Időpont

2017.05.21. 19:00

Időtartam

130’, szünettel

Helyszín

Trafó Nagyterem

Jegyár

2400 Ft / diák: 1900Ft
Általános bérlet érvényes
Ikerbérlet érvényes

Jegyvásárlás


/ szabadszáj/poézis/küzdelem
V. Országos Team Slam Poetry Bajnokság Döntője
A Trafó és a Slam Poetry bemutatja

| színház

2017 MÁJ. 21.

TRAFÓ18

Csapatban nagyobbat üt a slam poetry!? Kicsit unalmas, de mindig ezt szoktuk kérdezni ilyenkor tavasszal. Tavaly a BLA BLA BAAL (Tengler Gergely és Tatai Gergő) lehajrázta a FO-CI-t (Horváth Kristóf - Színész Bob és Tunyogi Imre) és mindent vitt. Azóta eltelt egy év és a kihívók ott toporognak a Trafó küszöbén, hogy letaszítsák trónjáról a 2016-os bajnokcsapatot.

A 2017-os év első nagyszabású Slam Poetry eseménye a már félévtizedes múltú V. Országos Team Slam Poetry Bajnokság döntője.

A BLA BLA BAAL vitathatatlan győzelme óta eltelt egy teljes év, ezért itt az ideje a csapatokba szerveződött slammerek újabb rangadójának.

A döntőben azok a teamek vesznek részt, akik az áprilisban megrendezett előválogatón már bizonyítottak. A produkciókat ez alkalommal is 3 főből álló szakmai zsűri bírálja el, a jelenlegi kétszeres egyéni bajnok Basch Péter elnöklésével, aki végigköveti az előválogatót is, további 2 meghívott szakmai potentát társaságában, kiegészülve 2 taggal a közönség soraiból. Az est megszokott házigazdái Mavrák Kata Hugee és Német Péter Zeek. Versenyen kívüli meghívott előadók is színesítik a műsort, a beatekért az Amoeba zenekar felel, a látványt a Kiégő Izzók csapata biztosítja. A téma szabad, az időkorlát 4 perc plusz 15 másodperc tiszteletidő, kellék, zene és jelmez használata nem megengedett, a hangsúly a szövegeken és azok előadásán van. A támogatóink felajánlásai mellett a Slam Poetry Budapest pénzdíjat is kitűzött, az első három helyezettnek, ezen kívül a közönség és a zsűri különdíja is kiosztásra kerül.

Pereszlényi Erika fotóján a tavalyi győztes BLA BLA BAAL (Tengler Gergely és Tatai Gergő) látható.

Info:
slampoetry.hu
facebook.com/SlamPoetryHungary

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek