Időpont

2017.09.16.

Időtartam

Helyszín

Trafó

Jegyár

Belépés SZÉ karszalaggal

JegyvásárlásTámogatók:

Színházak éjszakája a Trafóban

| színház

2017 SZEPT. 16.

Trafóklub, 2017-18

18:00-19:30, Trafóklub
Hogyan hazudjunk?

Az embernek sajnos nincs agyara, se gepárdlába, nekünk a hazugság az egyetlen fegyverünk a létért folyó küzdelemben. De hazudni nem csak hasznos, hanem gyönyörködtető. És a hazugság néha sokkal közelebb jár az igazsághoz, mint gondolnánk. Hazugság-workshop Fekete Ádámmal, Stork Natasával és Kárpáti Péterrel.

20:00-21:30, Nagyterem
Egy utas találkozása a fiatalemberrel holdvilágnál

Honnan jöttünk? Mit akartunk? Hol tartunk most? Hová lett az elképzelt jövő? Álmok és emlékek – avagy önreflektív és dokumentarista kivesézés a Táp Színháztól egy felvonásban. Teret s időt hagyva természetesen az építő beszólásoknak, hogy te se maradj egyedül.Előadják az Utas és holdvilág szereplői és a Táp Színház tagjai, vagyis bárki, aki késztetést érez arra, hogy részt vegyen benne.

21:00-23:00, Stúdió
Antré Xtra - Szeri Viktor: the muffin what we used to make together (deep in progress) (18+)

A Trafó és a Műhely Alapítvány közös programsorozatában, az Antréban új kezdeményezéseknek, friss szemléletű fiatal alkotóknak kíván bemutatkozási lehetőséget teremteni a Trafó Stúdióban. Szeri Viktor idén nyáron a bécsi, nemzetközi Impulstanz Fesztivál DanceWEB 2017 programja alatt kezdett el dolgozni új munkáján, aminek első fázisába most egy ongoing performansz keretein belül nyerhetnek betekintést. A munkabemutató alatt a nézők bármikor bekapcsolódhatnak, a ki-bejárkálás megengedett. A stúdióban egyszerre maximum 50 ember tartózkodhat.

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek