Időpont

Időtartam

Helyszín

Sorozatainkról

Közös ügy – társadalom jelen időben
Ez a sorozat – műfajtól függetlenül – azokat az előadásokat fűzi össze, amelyek aktuális, a mindennapjainkat meghatározó társadalmi kérdésekre reflektálnak. Nem személyes ügyeket vezetnek fel, hanem közös, együtt átgondolandó, társadalmi témákat. A Közös ügybe kerülhet tánc és cirkusz, fikció és dokumentumszínház, történetmesélés, politika, vagy akár interaktív játék, szereplői pedig lehetnek művészek, civilek, vagy éppen mi is.

200% tánc – színtiszta tánc
Középpontban a tiszta tánc, a test és annak mozgása. Olyan darabokat válogatunk ide, amelyekben a fő rendező elv a testre koncentráló koreográfiai gondolkodás. Bár ezek az előadások sem mindig mentesek a kísérletezéstől, de itt az esztétikum dominál. A mozgás szépsége, harmóniája lehet az a kapcsolódási pont, amelynek révén a 200% tánc sorozatban szereplő darabok élményt nyújthatnak azoknak is, akik még sosem láttak kortárs táncelőadást.

Eye candy – dramatizált látvány
Az előadóművészet és a vizuális művészetek határán hullámzó, domináns látványvilággal dolgozó előadásokat gyűjti csoportba a sorozat. Vonzó lehet ezért azoknak, akiket egy izgalmas látvány lenyűgöz, akik szeretik a designt, vagy éppen a cirkusz szerelmeseinek, akik nyitottak az újdonságra, mert azokat a produkciókat soroljuk ide, amelyek a kép erejére, a díszletre, a különleges vizualitásra építenek.
 
smART! – analóg trükkök, virtuális kalandok
Művészet és technológia, innováció és kreativitás, esztétika és tudomány. Vigyázat! Nem minden az, aminek látszik…  A smART!-sorozat különböző művészeti ágak – színház, tánc, zene, képzőművészet – fúziójából, analóg és high-tech megoldások ötvözetéből születő produkciókat mutat be.  A havi rendszerességgel jelentkező smART! XTRA tematikus esteken pedig a robotika, audiovizuális technikák és digitális tervezés területén alkotó magyar és nemzetközi (fejlesztő)csapatokat ismerhetünk meg.

XXS
Egy este, több rövid (XS) és még rövidebb (XXS) program, egyik a másik után, különböző már ismert és még ismeretlen Trafós helyszíneken. Kísérletek folynak, műfajok keverednek, alkotók hevülnek, nézők vándorolnak.

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid, Lucza Flóra, Szilasi Flóra | Design: Nagy Gergő Arculati elemek