Időpont

2017.10.15. 19:00

Időtartam

120'

Helyszín

Trafó Nagyterem

Jegyár

2400 Ft / diák: 1900Ft
Általános bérletek és ikerbérlet érvényes

Jegyvásárlás


/ szabadszáj, poézis, küzdelem
VI. ORSZÁGOS SLAM POETRY BAJNOKSÁG – Döntő
A Trafó és a Slam Poetry Budapest bemutatja

| színház

2017 OKT. 15.

2017-18

Itt a HATODIK országos Slam Poetry bajnokság! Eddig öt bajnokságon összesen három bajnokot avattunk, akik minden évben a legjobb 10 versenyző közé jutottak az esedékes Európa-Bajnokságokon.

Évről évre egyre keményebb a mezőny, egyre nagyobb kihívás már a döntőbe kerülés is. Vajon ki lesz a bajnok idén? A hagyományokhoz híven a döntőt egy három napos, maratoni előválogató előzte meg közel 160 indulóval, ahol a zsűri és a közönség kiválogatta azt a 24 főt, akik a tavalyi bajnok Basch Péter mellett idén a döntő mezőnyét alkotják. A bejutottak listája önmagáért beszél: rutinos ob versenyzők, többszörös slam klub dobogósok, országos team slam bajnok és friss újoncok állnak fel a Trafó színpadára.

A produkciókat idén is 5 fős zsűri értékeli: 3 előre felkért szakmai tag, továbbá két zsűritag a közönség soraiból. A zsűri elnöke Palkovits Nóra – Grund Színház színésze, mellette Babiczky Tibor – költő, újságíró – és Süveg Márk Saiid – slammer, rapper, kétszeres országos slam bajnok – lesznek a szakmai zsűri tagjai. Ők öten döntik el, hogy ki állhat fel a dobogóra, ki viszi idén haza a bajnoki trófeát. Emellett a zsűri egy különdíjast is választ, valamint a nézők szavazatai alapján kiosztásra kerül egy közönségdíj is.
 
A beatekért idén is az Amoeba zenekar felel, a látványért pedig a Kiégő Izzók. A házigazdák Mavrák Kata Hugee és Németh Péter Zeek lesznek. A 25 versenyző mellett vendégelőadók is a színpadra lépnek az est folyamán.
 
Konferansziék:
Mavrák Kata / Hugee
Németh Péter  / Zeek
 
Zene:
Amoeba
 
Látvány:
Kiégő Izzók

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek