Időpont

2015.05.21. 18:30

Időtartam

90'

Helyszín

Trafóklub (Trafó pince)

Jegyár

500 Ft

Jegyvásárlás


/ összerak, szétszed, rezonál
smART! XTRA // logicART

| | smART

2015 MÁJ. 21.

Trafóklub, TRAFÓ16, INTERKATÍV PREZENTÁCIÓ

Az este folyamán kedvezményes áron vásárolhatod meg Logifaces-készleted!
 
Jártál már valaha a Trafó Bálna átlátszó gyomrában? Emlékszel még a világító útjelző kövekre és a megsokszorozódott testrészkollázsokra a Forte Társulat Koto és Kaori c. mesejátékából? Hallottál már valaha táncosok mozgása által vezérelt szenzorhangokat? Játszottál már biciklialkatrészekből vagy fateknőből készült hangkeltő eszközökön? Gondoltad volna, hogy egy logikai játék akár díszletelemként is funkcionálhat egy Frenák-előadásban? Nem? Pedig de!

A smART! XTRA sorozat logicART c. része az okostechnológiák, a logikai formák és játékok, valamint a fenntartható design jegyében született anyagok és tárgyak színpadi alkalmazásának lehetőségeit járja körbe mozgó képeken, hangokon és kirakós elemeken keresztül. A Logifaces, a Medence Csoport és Kitchen Budapest egykori munkatársainak koreográfusokkal és előadóművészekkel közösen folytatott fejlesztő munkája csak néhány példa azokra az innovatív szakmaközi együttműködésekre, melyek eredményeként a kreatív ipar egy-egy terméke real time felhasználókkal találkozik a színpadon. Ezekre az interdiszciplináris élményekre a hazai szcénában is számos kooperáción alapuló példát láthatunk.
 
A beszélgetéssel egybekötött prezentáción az elmúlt években és az idei évadban megvalósult projekteken keresztül ismerhetjük meg a különböző együttműködési formákat, azok előnyeit és nehézségeit, kreatív megoldási stratégiáit. Az este végén pedig ki is próbálhatjuk az eszközöket!

Meghívott résztvevők: LAKOS Dániel, PAPP Gábor, TEREBESSY Tóbiás
Moderátor: ELEK Judit Katalin

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek