Időpont

2018.05.10. 20:00
2018.05.11. 20:00
2018.05.12. 20:00

Időtartam

70'

Helyszín

Trafó Nagyterem

Jegyár

3000 Ft / diák: 2400Ft

Jegyvásárlás


Támogatók:


/ szerelem, elhivatottság, hegedűszó
C!RCA (AUS): Humans

| újcirkusz

2018 MÁJ. 10 - 12.

english-friendly, 2017-18

A nemzetközileg magas árfolyamon jegyzett ausztrál Circa tíz fantasztikusan képzett akrobatája bemutatja, mit jelent embernek lenni: tételük szerint testünk, vágyaink, szerelmeink, kapcsolataink tesznek ki minket. De hogy mennyit bír az ember?  Ők pont ezt feszegetik.
  
✮✮✮✮✮ „Elképesztő erővel, kecsességgel, fürgeséggel és egységgel fűszerezett pillanatok zökkenőmentesen kapcsolódnak egymásba” (Sydney Arts Guide)
 
„az ötcsillagos kedvenc… a cirkuszban rejlő művészet tiszta bizonyítéka” (The Guardian)
 

 
Míg elámulva nézzük a fizikai teljesítményeket és kunsztokat, észrevétlenül számba vesszük a saját szerelmeinket, az ilyen-olyan súlyokat, amiket cipelünk, és elgondolkodunk a keménységről, amire szükségünk van ezeket elcipelni. A darabbal felsejlik milyen vad dolog embernek lenni.
 
2006-os megalakulása óta a brisbane-i csapat Ausztrália vezető újcirkuszi társulatává nőtte ki magát. Hat kontinens 39 országát bejárták lenyűgöző technikájukkal, félelmetes akcióikkal és veszélyes attrakcióikkal, maguk mögött mindenhol tátott szájakat hagyva. Hozzánk is már negyedszerre jönnek. A Circát az erő, a küzdelem és az érzékenység jellemzi, melyet óriási akrobatikus repertoárral és energiával tele mutatnak be. Fennakadás nélkül folyik egymásba a szélessávú akrobatika, a trapéz, az emelőszámok, a kígyóember rugalmassága, egy csepp helyzetkomikum, rengeteg érzés és a remek zenei választások a kiválóan összerakott új előadásban.
 
Rendező: Yaron Lifschitz
Technikai vezető: Jason Organ
Jelmeztervező: Libby McDonnell
 
Nemzetközi ügynök: Paul Tanguay
Humans is commissioned by MA scène nationale - Pays de Montbéliard
Circa acknowledges the assistance of the Australian Government through the Australia Council, its arts funding and advisory body and the Queensland Government through Arts Queensland.
This project has been assisted by the Australian Government through the Ministry for the Arts' Catalyst—Australian Arts and Culture Fund.

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek