Időpont

2018.05.31.

Időtartam

Helyszín

art quarter budapest (1222 Budapest, Nagytétényi út 48-50.)


Támogatók:

aqb - Art Quarter Budapest

18:00-22:00 Niskanen & Salo (FI): WHEN I’M GONE, PLEASE DELETE MY VOICE MEMOS
installáció

Az aqb tetőteraszára készülő WHEN I’M GONE, PLEASE DELETE MY VOICE MEMOS fény- és hangkomponensekből álló performansz-installáció, mely Skype-beszélgetések és telefonnal felvett hangok egymásra hatásán alapszik. Az érintkezés és különbözőség, a részvétel és kirekesztés közti párbeszédet helyezi középpontba. A Niskanen & Salo Helsinkiben és New Yorkban élő alkotó páros. Installációikban gyakran ötvözik a fényt, a videót és a hétköznapi tárgyak használatát, melyek által véletlenszerű emberi interakciók és ismeretlenek között születő intenzív találkozások számára kínálnak lehetőséget.

https://www.niskanensalo.com/
 


19:00 / 20:30 Vass Imre – Somló Dávid (HU): DROHNETANZ

performansz

Drone (fn., angol)

  1. Hím méh
  2. Monoton hang
  3. Pilóta nélküli repülőgép

A DROHNETANZ egy rebegés. A folyamatosság és szaggatottság, az afrikai disco és a hullámzó drónzene egymást kiegészítő elemeire épül. Egy soha meg nem álló mozgás- és hang-folyam, amely a két médium folyamatos egyenrangú párbeszédéből táplálkozik. Egy olyan, a nézőt körbevevő környezet, ami minden elemével egy közös halmazállapot felé vezet. Az előadás az alkotó páros egyik korábbi, It comes, it goes című munkájának továbbgondolása, amelyben az extrém ismétlés gesztusát vizsgálták.

https://vasirely.wixsite.com/imrevass
http://davidsomlo.com/

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid, Lucza Flóra, Szilasi Flóra | Design: Nagy Gergő Arculati elemek