Időpont

2018.05.30.

Időtartam

Helyszín

Bakelit Multi Art Center (1095 Budapest, Soroksári út 164., 18-as épület)

Be SpectACTive!

>> 19:00 Alva Morgenstern (AU): AURORA DIGITALIS
audiovizuális performansz

Az AURORA DIGITALIS performansz fényruhát viselő női alakja szemünk láttára veszíti el emberi identitását és alakul át ismeretlen lényekké, szárnyait széttáró, rovarra emlékeztető alakokká. Az előadás az emberi testrészek szokatlan újragondolását tárja elénk. Alva Morgenstern Ausztriában élő és dolgozó művész és előadó, akinek munkássága a videó, a tánc, az élő előadó- és hangművészet területére is kiterjed.

www.vilasconkrilas.com/alva-morgenstern/

>> 20:00 Cosimo Miorelli & Fabrizio Nocci (IT): FLOCKS // DER TRÄUMER
audiovizuális performansz

„A FLOCKS fiatal afrikai bevándorlók történeteiből és a velük való találkozásokból merítkezik, akik a Berlinbe vezető útjuk során átkeltek Olaszországon is, ahol én és Fabrizio élünk. Ezeket a hihetetlen beszélgetéseket szenvedés és küzdelem hatotta át. De a lendületes fiatal vándorokat ennél sokkal inkább a remény vagy az abszurd, gyakran röhejes történésekkel való már-már humoros szembeszállásaik foglalkoztatták.” A FLOCKS megemlékezés ezekről a félelmet nem ismerő fiatalokról. A Der Träumer álomszerű multimédiás eszközökből és improvizatív kompozíciós elemekből építkező történetmesélés, élőben születő vetített képek és zenei effektek sorozata.

http://www.cosimomiorelli.com/
 

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid, Lucza Flóra, Szilasi Flóra | Design: Nagy Gergő Arculati elemek